Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.
 

 
 

Hírek

arr3A tantrikus gyakorlatok formái   Íme a gyakorlatok néhány formája: A Tantra hindu változat Síva és Sakti tisztelete... arr3Kegyes partnerek Néha ajánlott az eszközök használata   A szexuális segédeszközöket itt nem reklámozni szeretnénk, most csupán... arr3Tantrikus erogén masszázs Az egyes erogén zónákat hagyományosan először kézzel simogatjuk, majd szájjal meleg... arr3A szerelem iskolája: a tantra   A tantra úgy 7000 évvel ezelőtt született Indiában, a hindu Síva isten és társnője,... arr3Egyensúly a hálószobában Pároddal szeretitek egymást és szeretnétek összebújni. De mi van akkor, ha csupán a...

Akciós termékek

Ár 147 719 Ft (459 EUR)
Ár 99 047 Ft (308 EUR)
Ár 7 493 Ft (23 EUR)

Kapcsolat

Gelavi Bau Kft
Szent Imre u. 113.
2151 Fót
Telefonszám: 704112899
Írjon nekünk

Legnépszerűbbek

ANN
Ár 81 178 Ft (252 EUR)
Ár 12 573 Ft (39 EUR)
Ár 135 171 Ft (420 EUR)

Kérdőív

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszik 48% Egész jó 36% Nem túlságosan tetszik 8% Egyáltalán nem tetszik 8%

»
Szendvics avokádókrémmel

 hirdetés Szendvics avokádókrémmel

Hozzávalók:

  • 2 db avokádó
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • só, fehérbors
  • 1 db lime vagy citrom
  • friss koriander
  • friss kapor
  • barna kenyér

Mosd meg az avokádót, vágd félbe, és szedd ki a magját. A húsát kanalazd ki, majd turmixold össze. Csepegtesd rá a fél lime vagy citrom levét. Zúzd össze a fokhagymát, majd ezt is tedd hozzá egy kevés sóval együtt. Ezután dolgozd össze az egészet. Néhány ág koriandert mossál meg, és vágj apróra, majd az olívaolajjal együtt keverd hozzá a krémhez. Végül ízesítsd fehérborssal. Tálaláskor kend a kenyérre, és díszítsd a friss kaporral.

Aszalt szilvás-étcsokis bonbon

Aszalt szilvás-étcsokis bonbon

hozzávalók 1 főre

Eszközök:

  • 9 db fogpiszkáló
  • 1 hungarocell darabka

A csomagoláshoz:

  • bon-bon papírka
  • színes rafia szálak
  • papírdoboz
Tésztasaláta bazsalikommal

Tésztasaláta bazsalikommal

Hozzávalók:

  • 20 dkg penne
  • só, frissen őrölt bors
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 db sárga húsú paprika
  • 10 g bazsalikom
  • 12 szem olajbogyó
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2-4 evőkanál fehér balzsamecet
  • 4-6 evőkanál olívaolaj

A tésztát forró, sós vízben főzd 12 percig. A hagymát karikázd fel, a paprikát vágd darabokra. Az előkészített hozzávalókat keverd el a zsomborral és az olajbogyóval.
Az ecetet sóval, borssal és a finomra vágott fokhagymával ízesítsd. Keverd hozzá az olajat. A salátát locsold meg az öntettel, és rövid ideig hagyd állni. Rakd tálra, és szórd meg frissen őrölt borssal.

Thai serpenyős csirke zöldségekkel

Thai serpenyős csirke zöldségekkel

Hozzávalók:

  • 35 dkg csirkemellfilé, felszeletelve
  • 8 csíkokra vágott, apró szemű hagyma
  • 1-1 csíkokra vágott piros- és zöldpaprika
  • 3 vékonyan felkarikázott cukkini
  • 2 finomra vágott fokhagymagerezd
  • 1 finomra vágott zöld chilipaprika
  • 3 evőkanál szezámolaj
  • 2,5 cm frissen reszelt gyömbér
  • 2 evőkanál darált mandula
  • 5 dkg kókuszkrém
  • 1 kávéskanál őrölt fahéj
  • bors

A húst forró olajban, sóval és borssal befűszerezve, nagy lángon süsd négy percig. Add hozzá a hagymát, a fokhagymát, a chilit és a gyömbért, majd süsd további két percig. Keverd hozzá a paprikát és a cukkinit, és süsd még egy percig. A maradék hozzávalót is keverd hozzá, ízlés szerint fűszerezd meg, és még egy percig, állandó kevergetés mellett hagyd kis lángon. Forrón tálald.

Tőkehal citrommal és petrezselyemmel

Tőkehal citrommal és petrezselyemmel

Hozzávalók 2 személyre:

  • 350 g tőkehalfilé
  • liszt
  • só, bors
  • 25 g vaj
  • 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
  • 1 citrom

Keverd össze a lisztet sóval és borssal, majd forgasd bele a halat. Melegítsd meg a vaj felét, tedd bele a halat, és süsd meg magas lángon. Ha szép aranybarna, akkor fordítsd meg. Akkor lesz jó, ha a húsa egy picit szétválik. Szedd ki a serpenyőből, és tedd félre. Tedd az edénybe a vaj másik felét, facsard bele a citromot, és add hozzá a petrezselymet. Sózd, borsozd, forrald át. A mártást add a halhoz. A legjobb, ha a kedvenc salátáddal fogyasztod.

Zellerkrémleves pirított zellerkockákkal

Zellerkrémleves pirított zellerkockákkal

Hozzávalók:

A leveshez:

  • 1 nagy zellergumó
  • 2 krumpli
  • 1 evőkanál olaj
  • 2 dl tejszín
  • 1 pohárka fehérbor (elhagyható)
  • 1 savanykás alma
  • 1 kicsi hagyma
  • zöldség- vagy húsleves
  • kevés só, bors

A kockákhoz:

  • pár vékony szelet zeller
  • kevés vaj
  • porcukor

Vágd apróra a hagymát, futtasd meg az olajon, majd kockázd fel a zellert, és ezt is add hozzá. Ezután a krumplival és az almával is tedd ugyanezt, majd végül öntsd hozzá a bort. Annyi zöldséglevessel öntsd fel, amennyi 2 ujjnyira ellepi, sózd meg, borsozd meg, ezután lefedve főzd puhára. Amikor ezzel kész vagy, kézi mixer segítségével mixeld teljesen simára, add hozzá a tejszínt, és egy pillanatra még forrald fel vele. Vágj apró kockákra néhány vékony szelet zellert, picit sózd meg, és utána pirítsd meg vajon. Amikor már kezd egy kis színe lenni, szórj rá minimális porcukrot, és hagyd, hogy karamellizálódjon. Végül frissen, forrón kanalazd a leves tetejére.

Zöldfűszeres lazacfilé

Zöldfűszeres lazacfilé

Hozzávalók 2 személyre:

  • 2 bőr nélküli lazacfilé, egyenként körülbelül 175 g
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 citrom leve és reszelt héja
  • 4 evőkanál apróra vágott friss zöldfűszer
  • 400 g újburgonya, negyedekbe vagy félbevágva
  • 100 g kellevél, felaprítva
  • 1 fokhagyma, összezúzva

Tedd a lazacot tűzálló tálba, és kend be egy evőkanál olajjal, a citrom reszelt héjával és a zöldfűszer felével. Főzd a burgonyát forrásban lévő sós vízben 7-8 percig. Tedd a kelt egy gőzölőbe a burgonya tetejére, fedd le, és főzd tovább 7-8 percig, amíg a burgonya és a kel is megpuhul. Közben grillezd meg a lazacot a húsos felével felfelé 8 perc alatt, vagy amíg a húsa megpuhul. Csepegtesd le a burgonyát, és durván törd össze a fokhagymával, a maradék olajjal és zöldfűszerekkel. Keverd hozzá a kelt, azután oszd el két tányéron, majd a lazacot fektesd a tetejére. Öntsd rá a grilltálcáról a pecsenyelevet, ha van, és tálald azonnal.

Fahéjas-csokis korongok

Fahéjas-csokis korongok

Hozzávalók a tésztához:

  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg cukor
  • 10 dkg vaj
  • 1 nagy tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 dl tej
  • 3 teáskanál fahéj
  • 1 csomag sütőpor
  • csipetnyi só

Hozzávalók a karamellhez:

  • 200 g cukor
  • 100 g zabpehely

A hozzávalókból készítsd el a tésztát, és egy sütőpapírral kibélelt tepsiben két kanál segítségével formálj belőle korongokat, majd 180 fokra előmelegített sütőben süsd 20-25 percig. A karamellbevonathoz a cukrot olvaszd világos színűre egy serpenyőben, majd add hozzá a zabpelyhet, és főzd sötétre, ezután vond be vele a korongokat.

Ánizsos-chilis csirkemell

Ánizsos-chilis csirkemell

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 20 dkg gomba
  • 4 evőkanál étolaj
  • 1 evőkanál ánizs
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 chili
  • 1 zöldpaprika
  • 1 kaliforniai paprika
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 kávéskanál cukor
  • bors

A húst hálószerűen vagdosd be, sózd, borsozd, és szórd meg ánizzsal. Kevés olajon mindkét oldalát pirítsd barnára. A zöldségeket tisztítsd meg, vágd vékony szeletekre, és a megmaradt olajon sütőben süsd át, majd kevés vizet hozzáadva fedő alatt párold puhára. Szójaszósszal, cukorral, kevés sóval ízesítheted.

Gyömbéres-birsalmás csirkemel

Gyömbéres-birsalmás csirkemel

Hozzávalók:

  • 1 nagy csirkemellfilé
  • 1 nagy birsalma
  • 1 közepes fej hagyma
  • 1 citrom leve
  • kevés méz
  • 1 teáskanál őrölt gyömbér
  • fél teáskanál őrölt fahéj
  • 5 dkg vaj
  • bors

Egy lábasban forralj vizet, és tedd bele a citromlevet egy pici mézzel. A birsalmát vágd cikkekre, és héjastól, magostól rögtön tedd a forró vízbe. Főzd puhára, de vigyázz, hogy ne essen szét - ez körülbelül 10-15 perc. Ezután szedd ki a vízből a gerezdeket, vágd ki a magházukat, és kockázd fel őket, épp úgy, mint a csirkemellet.

A hagymát karikázd fel, párold meg egy kevés vajon, add hozzá az őrölt fahéjat és gyömbért, majd dobd rá a csirkemellet is. Sózd, borsozd, locsolj rá egy kanálnyi mézet, és pirítsd össze, majd húzd le a serpenyőt a lángról. Egy másik serpenyőben olvassz meg egy kanál vajat, önts bele egy kanálnyi mézet, és tedd bele a birsalmát. Forgasd össze, főzd 1-2 percig, végül add a húshoz.

Mazsolás vanílialeves

Mazsolás vanílialeves

Hozzávalók:

  • 1,5 liter tej
  • 3 evőkanál cukor
  • 1 vanília rúd
  • 1 tojássárgája
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 csomag mazsola
  • fél csésze rizs

Tegyél félre 2 dl tejet, a többit tedd fel forrni. A tojássárgáját egy evőkanál cukorral és a liszttel keverd habosra, hígítsd fel a megmaradt tejjel, és lassan öntsd a megmelegített tejhez. Add hozzá a megmaradt cukrot, valamint a mazsolát és a külön lábasban megfőzött rizst is.

M2UxMGE3